RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Cinci verbe despre toamna! Va rog!!!
Răspuns :
Catalinafrecaut
Catalinafrecaut
06-10-2015
aureste,ingalbeneste,desfrunzeste,intristeaza,farmecas
Answer Link
Danu1danu
Danu1danu
06-10-2015
vine, se ingalbeneste, ne inveseleste, ne sopteste(vintul), ne bucura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O,ramai,ramai La Mine Te Iubesc Atat De Mult ! Ale Tale Doruri Toate Numai Eu Stiu Sa Le-ascult; Ce Rol Are Repetitia ?
Trebuie Sa Fac Un Proiect La Geografie In PowerPoint Si Trebuie Sa Am Intre 20 Si 30 De Slide-uri Si Am Facut Numai 4 =]] (tema:Valea Dunarii) Si Nu Mai Stiu C
O Poiezie Despre Iarna Usoara
Care Este Diferenta Nr 376 Si Produsul Nr 9 Si 10 .suma Dintre Cel Mai Mic Nr Scris Cu Tyri Cifre Identice Si Produsul Nr 8 Si 9
Calculati Simplificand Rezultatul Pana La O Fractie Ireductibila : a) 3·[tex] \frac{2}{5} [/tex] B)[tex] \frac{5}{12} [/tex]·[tex] \frac{4}{15} [/tex]Va Rog Mac
Va Rog scrieti Formele Verbelor A VENI, A STI, A SCRIE La Modul INDICATIV, TIMPUL PREZENT, LA TOATE PERSOANELE, LA SINGULAR Si LA PLURAL. Plizzzzzzzzzzzzzzzz
O Compunere Despre O Pisica Care Se Urca Pe Masa Si Varsa Un Pahar Cu Lapte Si Care Este Certata De O Femeie.Sa Se Foloseasca Expresii Artistice Si Sa Se Dea Nu
Cum Se Calculeaza : 1+3+5+.....+2011?
Determinati Cifra X Astfel Incat Fractia 12/x5 Sa Fie Reductibila.Va Rog Mult Sa Imi Oferiti Ajutor!
1. Subliniati Articolele Din Propozitiile De Mai Jos Si Precizati Felul Lor.Fata A Venit Acasa Cu Niste Colege.Niste Oameni Dau Copiilor Daruri.2. Articulati Su