RO Study
👤
Vica5
Vica5
06-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cum se scrie 445 in litere
Răspuns :
PinkFluffle1
PinkFluffle1
06-10-2015
patru sute patruzeci si cinci
Answer Link
AndreaAndrutsa
AndreaAndrutsa
06-10-2015
445- patru sute patruzeci si cinci :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajutor,nu Stiu Sa Rezolv Urm. Exercitii, Va Rog Ajutati-ma! 1.Alcatuieste Enunturi Prin Care Sa Arati Ca Urm. Cuv.,reprezentand Parti De Vorbire Di
1. Rezolvati Ecuatiile : a)2x+90=4x b)3.5x=120-2.5x 2. Aflati Doua Numere Naturale , Stiind Ca Impartind Pe Unul La Celalalt Obtinem Catul 10 Si Restul 3 , Iar
Să Se Determine Probabilitatea Ca, Alegând Trei Cifre Din Mulţimea {0,1,2,...,9} , Toate Acestea Să Fie Pare.
Rolul Virgulei In Urmatoarea Strofa: Intalnirile Noastre/Sunte Deobicei Sobre/Fara Entuziasme/De Prisos
Ce Volum De Apa Este Necesar Pentru A Prepara O Soluție Cu Parte De Masa A Sării De 8% Dacă Se Vor Utiliza 6 G Sare
Va Rog Ajutati Ma :( 1.Stabileste Valoarea Morfologica A Verbului A Fi Din Enunturile: 'Ti-am Spus:va Fi Al Tau. Stii Insa Ca Aparatul E Construit Doar Pentru
Subliniaza Cu O Linie Ondulata Partile Secundare Care Determina Un Substantiv Si Cu O Linie Punctata Partile Secundare Care Determina Un Verb Din Textul ,, So
Doua Numere Consecutive De 6 Cifre? Am Nevoie Urgent
5 Fie Dreptunghiul ABCD Cu AB=12cm, BC=6cm,E Mijlocul Lui [AB] Si F Mijlocul Lui [CD] . a) Aratati Ca AF↓DE; b) Demostrati Ca AF II CF; c) Calculati Aabcd; Aabc
1. Fie Raportul F(x)=1-2x La Puterea 2 Supra X La Puterea 2 + 1. Calculand F(radical Din 2) Vei Obtine ... 2. Calculand Un Sfert Din Numarul 2 La Puterea 48 , V