RO Study
👤
Beatricebetty9
Beatricebetty9
06-10-2015
Chimie
a fost răspuns
Ce e cuprul material sau substanta?
Răspuns :
Yacuza
Yacuza
06-10-2015
cuprul este un material
Answer Link
Alex4as
Alex4as
06-10-2015
Cuprul este un metal de culoare rosatica , foarte bun conducator de electricitate si caldura.
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie 3 Cuvinte Formate Din Consoane Si Vocale:c-v-c-v-c.multumesc Pentru Bunica Gradina. Oglinda
Coroana !!! Explica , In Cate Un Enunt , Expresiile : A ) Soare Crud In Liliac , B ) Pogorata Pe Pamant / In Matasuri De Vant . Soare Crud In Liliac, Zbor Subt
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sati Esxprimi Opinia In Legatura Cu Rolul Descoperililor Stintifice In Evolutia Omeniri
Ofer Coronita+mrs CONTINUARE 13) Un Dreptunghi Are Lunegimea De 3 Orimai Mare Decat Latimea.stiind Ca Perimetrul Dreptunghiului Este De 105,2 Cm Aflati Dimensi
Spuneti.mi 5 Legende Populare Romanesti!
Suma A Doua Numere Este 170 Adaugandui Numarului Mai Mic 12 Si Scazand Din Cel Mai Mare 10 Se Obtine Numere Egale Afla Cele Doua Numere
Choose The Right Answers:(alege Raspunsul Corect) 1.What Should I Do If I Want A Good Job? a) You Can Take My Car If You Want. b)Study And Work Hard. 2.Do You K
Eu Stiu:
Realizeaza Un Scurt Text De 5 Sau 7 Randuri La Biblioteca In Care Sa Foloesti Pronume Personale De Politete.
Toate Propozitiile Cu Cuvantul Lacusta Cu Sensuri Diferite va Rog Ajutatima