RO Study
👤
Butoigeorge
Butoigeorge
06-10-2015
Matematică
a fost răspuns
Cat inseamna 14 euro?
Răspuns :
Snshctnklaao
Snshctnklaao
06-10-2015
Inseamna 63lei..................,..................
Answer Link
Anonymusss
Anonymusss
06-10-2015
63 lei ..........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Verbele:"folosii,pierdui,coborâi,făcui. După Modelul Dat: Vazui=verb Predicativ,modul Indicativ,timpul Perfect Simplu,persoana L,număr Singular,parte
(5p) 4. Figura Alăturată Reprezintă Schița Unei Camere, Care Are Forma Dreptunghiului ABCD Cu Dimensiunile De 5 Metri, Respectiv 3 Metri. Dreptunghiul MNPQ Are
Verificați Proprietatea A Ori B Egal Paranteză Rotundă A Virgulă B Închidem Paranteza Rotundă Ori Deschidem Paranteză Rotundă A Virgulă B Pentru A Egal 24 B Ega
Dacii Se Închinau Mai Multor Zei Cel Mai Important Fiind……
Grecii Reprezintă Unul Dintre Cele Mai Vechi Popoare Ale Europei.Ei Au Întemeiat Prima Mare…….
Determinati Toate Nr. Naturale De Forma 9x4y Divizibile Cu 10Va Rog Astazi Am Nevoie De Ea
Dau Coronița----CLASA A-IX-A VREAU REZOLVAREA LA TOATE !!!!Dacă Nu Știți Nu Comentați Aiurea!!!!!
Povestirea Pe Scurt La Poveste De Craciun. Sa Aiba Trei Aliniate Si Sa Fie Putin Lunga Pls.
Va Rog Frumos Ajutați Mă Trebuie Sa Îl Postez Peste 3 Ore. Și Va Rog Nu Îmi Dați Mâzgălituri Că Este Cu Notă. Va Două Coroană Și 10 Puncte Sper Că Este Ok.
Va Rog Urgent 3 Plssss Ma Abonez Va Rog Mult ❤❤❤❤