RO Study
👤
Gabriel222
Gabriel222
06-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cum este cuvintul pronuntat
Răspuns :
Nasteagulea
Nasteagulea
06-10-2015
Cuvintul pronuntat este o forma de impartirea cuvintelor in silabe!
Answer Link
Flu
Flu
06-10-2015
Pronuntat -verb nepredicativ (nepersonal)la modul participiu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Un Text Dupa Urmatoarele Intrebari Cu Titlul "La Paste": 1.Ce Sarbatoresc Crestinii De Paste? 2.Cum Se Sarbatoresc Zilele De Paste? 3.Ce Cuvinte Isi Adres
Dau Coroana Şi Daca Nu Este Chiar Corect!! Măcar Încercaţi Vă Roggg!! Mie Imi Trebuie Toate Dacă Se Poate. Deci Poti Sa Faci Si Poza Daca Iti Este Mai Usor D
Buna!Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati La Exercitiul Urmator: Circle The Correct Item: 1. He's Called Her Ten Times Already And Insists On Speaking To Her. He's Very.
Un Triunghi Are Masuralungimii Tuturor Laturilor De 48 Cm . Daca Doua Laturi Au Cate13cm Care Este Masura Lungimii Celeilalte Laturi?
Curiozitati Despre Vidra
Construieste Propozitii In Care Subiectul Sa Fie Exprimat Prin: a) Substantiv Compus b) Pronume Demonstrativ c)pronume Posesiv d) Numeral Cardinal e)numeral Or
6) Andrei A Parcurs Montan In Trei Etape. In Prima Etapa 2/7 Din Traseu, Iar In Cea De-a Doua Etapa Cu 1/7 Mai Mult. Ce Parte Din Traseu Mai Are
Suma A Doua Nr Este 49.Al Doilea Nr Este Cu 17 Mai Mic Decât Primul.Afla Cele Doua Nr? Prin Reprezentare Grafica..!!
Vreau Si Eu O Compunere Cu Titlul Vacanta Bucuria Copilariei Mele .
Scrie Cinci Orase Principale Aflate In Zona Campiei Romane