RO Study
👤
Biiie
Biiie
05-10-2015
Matematică
a fost răspuns
2⁸×4⁶×16³÷8⁶ = ????
Va rog ajutatima !!
Răspuns :
CarMina03
CarMina03
05-10-2015
2⁸ × (2²)⁶ × (2⁴)³ : (2³)⁶= 2⁸ × 2¹² × 2¹² : 2¹⁸=2⁸⁺¹²⁺¹²⁻¹⁸=2¹⁴
Answer Link
Lavi3
Lavi3
05-10-2015
2^8×2^12×2^12:2^18 = 2^14
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2.4. INTRODUCEREA FACTORILOR SUB RADICAL. Vreau Si Modul De Rezolvare Gen Calculele Facute! (nu Am Înțeles Modul De Lucru Atunci Când Avem Perioada) 0,(3) Radic
5. Calculează Întinderea Cotinentului America De Sud De La Vest Spre Est Pe Paralela De10° Latitudine Sudică, În Grade Şi Kilometri, Ştiind Că Lungimea Unui Gra
Scrieti Multimea Divizorioor Nr 36.VA ROG URGENT DAU COTOANA
11 Associe : 1 Elle A Les Cheveux Courts Et Les Yeux Noirs. 2 Il A Les Cheveux Blonds Et Les Yeux Marron. 3 Elle A Les Cheveux Longs Et Les Yeux Noirs. 4 Il A L
Va Rog Sa Imi Ex0licati Cum Se Fac Aceste Exerciții! Mâine Am Test
Limitează Fragmentul Din Text Textului După Planul De Idei Textul Se Numește Satul Global De Vasile Poenaru.
10. Scrie Răspunsuri Pentru Următoarele Întrebări: A. Ce Ocupaţie A Avut Sumer Cândva? B. Unde Lucrează Sumer Acum? C. De Ce Crezi Că Doar El Poate Înţelege Cuv
↑↑↑↑↑↑hartaCe Ape Observi Pe Harta? Câte Orașe Sunt În Județul Argeș? Va Rog Ajutați Ma
1) Scrie Datele Problemei Folosind Simbolurile Mărimilor Fizice, Valorile Numerice Şi Unităţile De Măsură. Notează Şi Cerinţa Problemei. Rezolvare L=242 Mm=24,2
6. Construiește Un Dialog Din Şase Replici, Care Are Loc Între Tine Și Bastian, Despre Cărţile Voastre Preferate Şi Despre Experiența Voastră De Lectură.