RO Study
👤
Denisasoldan
Denisasoldan
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
diminutibul pentru cuvantul bine?
Răspuns :
Dragoimaria236
Dragoimaria236
05-10-2015
Binișor .sper ca te -am ajut.
Answer Link
Flu
Flu
05-10-2015
Diminutive ptr bine:-binisor-bunuț-
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Un Biciclist A Parcurs În Trei Zile 258 De Km. În Prima Zi A Parcurs O Treime Din Distanţă, Iar A Doua Zi Cu 15 Km Mai Putin Decât În Prima Zi. Câţi Km A Par
Augustin Devian Mă Ajutați Cu 20 De Exerciții Cu Funcții Surjective Vă Rog Frumos.
N < 37 Supra 11 < N+1. Aflați Nr. NREPEDE VA ROG!!!!!!
Seria Care Cuprinde Doar Cuvinte Derivate Este A)argeșeană, Încercândb) Plângătoare, Fiecarec) Pletosul, Singurăd) Creștinesc, Liniștitor
Ex 4,urgent Va Rog Sau Coroană
Subiectul V. Demonstrează Că: (5p) (Sp) (5p) Al Numărul 10" + 125 Este Divizibil Cu 9, Oricare Ar Fi Numărul Natural N; B) Numerele De Forma Ab25 Sunt Divizibil
6. Dintr-o Livadă, Un Fermier A Recoltat 25 De Lăzi A Câte 18 Kg De Mere Şi 28 De Lăzi A Câte 16 Kg De Mere. Câte Kg De Mere A Recoltat, În Total, Fermierul?
Subiectul V. Demonstrează Că: (5p) (Sp) (5p) Al Numărul 10" + 125 Este Divizibil Cu 9, Oricare Ar Fi Numărul Natural N; B) Numerele De Forma Ab25 Sunt Divizibil
6. Observà Exercitiile De Înmultire Şi Produsul Obținut. Poți Să Spui Care Va Fi Rezultatul Ultimelor Exerciţii Fără A Calcula? A. 19 X 9 = 171 C. 199 X 9 = 179
Secvență Semnificativă Val Și Cetatea Sufletelor Va Rog Am Nevoie Urgenttt!!!!!!