RO Study
👤
Mickey1
Mickey1
05-10-2015
Matematică
a fost răspuns
macar cateva , va rog frumos !!!
Răspuns :
VVlad
VVlad
05-10-2015
a) a∈ -8,+8
b)x∈ 8, -8
c)y∈ 2,-2
d)a∈ -3
e) x∈ 1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Colorează Casetele Cu Reformele De Modernizare A Statului Adoptate De Alexandru Ioan Cuza. Reforma Învăţământului Tipărirea Cărţilor Improprietărirea Täranilo
Compunere In Engleză Despre Utilizarea Calculatoarelor(avantaje Și Dezavantaje) Și Să Fie Din Perspectiva Altor Persoane(deci Să Fie Subiectul People)
204 7.4. Så Se Calculeze Intensitàțile Curenților Din Ramurile Circuitului Din Figura 7.4 Cunoscând Ca: E₁ = 55 V, E₂ = 10 V, E, = 30 V, E = 15 V, R, = 0,3 0,r₂
În SecvențaUnele Cărți Imi Placeau Maj Mult Decat Altele,dar Am Invatat Să Apreciez Și Au Ajuns Chiar Să Imi Placă Și Cele Care Mi Se Pareau Mai Complicate,exis
9. Rezolvaţi În Mulţimea Numerelor Reale Următoarele Ecuații:comigdale a) 2x(x + 1) − X(x + 4)-5= -2; c) X(5x + 2)-3x(x-1)-3=0;id) e) X(3x + 7)- 5x(1-x)-3= 0; b
Schita Unei Case In Franceza Rpddd Is In Pauza!!!
Alcătuiește Propoziții În Care Să Folosesc Cuvinte Roșie Vișiniu Cenușie
VA ROG AM NEVOIE VRG DOAR E
Gradientul "marginea În Perie" Este:Chimic,electrochimic,osmotic,coloidosmotic,electric?
B. 30 De Puncte Redactează O Compunere De Cel Puțin 150 De Cuvinte, În Care Să Descrii Un Prieten. În Redactarea Textului Tău, Vei Avea În Vedere: Să Precizezi