RO Study
👤
Jurchi1
Jurchi1
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvant asemanator cu interdictie
Răspuns :
Pandelicalaura
Pandelicalaura
05-10-2015
iterdictie-iterzicere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Punctele M,N,dreapta D Si M' Si N' Respectiv Proiectiile Ortogonale Ale Lui M Si N Pe D.Arata Ca Daca M'N' Congruent Cu MN,atunci MN Paralel Cu M'M'.
Imi Poate Da/face Cineva O Compunere Pe Orice Tema, Dar Sa Contina Naratiune, Dialog Si Descriere? ^^
Poate Cineva Sa Ma Ajute Sa Pricep Si Eu Conditionalele Le Franceza ???Cu Exemple!!!
Cum Se Inmultesc 2 Rapoarte Reprezentate Prin Litere ?Cum Se Impart 2 Rapoarte Reprezentate Prin Litere?
Care Este Swmnificatia Titlului Poeziei "melancolie" Scrisa De Traian Demetrescu?
Va Rog Frumos,am Nevoie De Un Eseu..ceva Legat De Natura,furmusetea Naturii,cit Ea Este De Sclipitoare Mai Ales Pe Plaiurile Natale,dar Si Cit Este De Trista,me
Doua Trenuri, Fiecare Avand Lungimea 125m, Se Apropie Unul De Altul Pe Linii Paraele Cu Viteza 45 Km/h, Respectiv 60km/h. Sa Se Calculeze Timpul Scurs Intre Mom
Mentioneaza Cuvantul Care Depinde De Un Substantiv In Urmatoarea Secventa : De Pilda, In Tara Lui John Se Afla O Laguna .Ma Ajutati ?
Cine Imi Poate Spune Tipurile Genetice De Relief, Cu Exemple? Va Rog! :*
Redacteaza O Compunere De 7-8 Randuri, Care Sa Aiba Urmatorul Inceput: Pentru Mine, A Scrie Inseamna... In Compunerea Ta Vei Utiliza Urmatoarele Pronume Nehotar