RO Study
👤
Jurchi1
Jurchi1
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cuvant asemanator ptr.aplecat
Răspuns :
Diannatre
Diannatre
05-10-2015
cred ca merge stramb,indoit
Answer Link
0753320587
0753320587
05-10-2015
aplecateste =indoit ,inclinat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pe Cercul C (o,r) R-12cm Se Iau Doua Puncte Distincte A SiB . Determinati Lungimea Coardei AB Daca: A) AB Este Egal Cu 75 °\° Sau B) AOB Este Egal Cu 180 De Gra
Va Rog Sa Ma Ajute Cineva La 3 Si 4! Dau Coroana!
7. Transformă Cuvântul Subliniat În Enunţul Următor Într-o Subordonată Corespunzătoare, precizând Felul Ei: „persoana Va Fi Susținută De Un Ansamblu De Curele".
Va Rog Repede Urgentttttt!!!!!!vreau Un Răspuns Complet Și Foarte Inteligent !!!!!!ma Abonez Și Dau 5 Stele Și O Inimioara !!!!va Rog !!!!!
Dau Coroana Si 21 De Puncte
Rareș Are 42 De Nuci. Le Împarte În Mod Egal Celor 4 Fraţi Ai Săi. Nucile Rămase Le Opreşte Pentru El. Câte Nuci Are Rareş Împreună Cu Unul Din Frați?
Am Nevoie Rapidddd! Și Îmi Trebuie Sa Fie Lung, Nu Chiar Ff Lung Dar Cât Un Text Îmi Trebuie. Dau Coroana Pt Cine Răspunde Primul
3,4 Și 5 Va Rog!!este Urgent
4. Calculaţi Înălțimea Piramidei Patrulatere Regulate Care Are Muchia Bazei De 4rad Din 2 Cm Si Apotema De 2V5 Cm.
Corectați Enunțurile De Mai Jos, Plasând Formele Corespunzătoare Ale Pronumelui Relativ "care": " Fata _care_ M-am Plimbat Cu Ea M-a Părăsit Acum Doua Luni.""nu