RO Study
👤
Aly12345
Aly12345
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
cum fac o stire sportiva
Răspuns :
Gabryela2000
Gabryela2000
05-10-2015
Mai bine puneai intrebarea pe TPU :))
Answer Link
HelpfulGenius
HelpfulGenius
05-10-2015
relatez despre subiect cu mare precautie,stirea sa fie adevarata,sa aiba semne ,virgule,sa aiba inceput,cuprins si incheiere.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Un Produs Se Scumpeste Cu 15% Noul Pret Este 230.Care Este Pretul Initial
Cate Straturi Electronice Are Cuprul?
1.Determinati Cel Mai Mic Numar Natural Care Are Suma Cifrelor 2013.2. Aratati Ca Ultima Cifra A Produsului X(x+1) Poat Efi Doar 0,2 Sau 6 Pentru Orice Numar Na
Determinati Numarul Fractiilor De Forma 3x4 Supra A24 Care Se Simplifica Cu 12 determinati 6 Multipli Consecutivi Ai Lui 5, Stiind Ca Suma Lor Este Egala Cu 165
Un Corp De Masă M, Suspendat De Un Fir Elastic Avand Modulul De Elasticitate E Şi Aria Secţiunii transversale S , Produce Firului, La Echilibru, O Alungire Δl.
Intr-o Sala De Receptie Sunt Mai Multe Vaze Cu Flori. Daca In Fiecare S-ar Pune Cate 5 Flori, O Vaza Ar Fi Libera Si O Vaza Numai Cu 3 Flori; Daca S-ar Pune Cat
Va Rog Sa Ma Ajutati La Aceasta Problema .. Punctele A Si B Le -am Rezolvat Eu Prin Formula Termenului General... Ex1 / 71 Culegere . Sa Se Scrie termenii A2,
Multe Puncte!Intr-o Urna Sunt Numai Bile Albe, Rosii Si Negre. Se Stie Ca 27 Din Ele Nu Sunt Rosii , 36 Nu Sunt Albe Si 33 Din Ele Nu Sunt Negre. Cate Bile De F
Puteti Va Rog Sa Imi Rezolvati Problema Asta: Se Mononitreaza 300g Benzen De Puritate 78% Cu Amestec Sulfonitric Obt. Din Solutie De Acid Azotic De Conc. 80% Si
Prin Ce S-anformat Cuvantul Deodata?