RO Study
👤
Tinajpn
Tinajpn
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
vreau un cuvant cu ci la sfarsit
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
05-10-2015
cinci,ciuperci,sepci,seici
Answer Link
Mariagabriela2002
Mariagabriela2002
05-10-2015
nuci,curci,strici,bici,licurici,pitici
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Toti Cei 27 De Elevi Ai Unei Clase Participa La O Competitite De Sah Sau La Un Concurs De Matematica . Cati Elevi Au Participat La Ambele Competitii Daca 17 Din
Un Elev Are O Suma De Bani. Determinati Suma De Bani Stiind Ca Dupa Ce A Cheltuit ¹/₄ Din Ea , Apoi ¹/₆ Din Rest , Apoi ¹/₃ Din Noul Rest Si Inca 120 Lei , I-au
3*(-5)-(-7)*(-3+1)+8*(-3) Va Rog Mult
Realizeaza O Descriere A Animalutului Tau Preferat ; Dai Compunerii Tale Un Titlu Potrivit
Va Rog Spunetimi O Propozitie In Care Verbul A Fi Sa Fie Pe Rand Predicativ Si Copulativ∞≤
"-Vina-ncoace,gangania Dracului! Icnea Cu Obida Slujnicuta,tragand De O Aripa Si Cand Dupa Ea Pe Lizuca.Din Pricina Ta Sa-ndur Eu Observatii Si Ocari! Fetita
Imi Puteti. Face Si Mie Un Text Care Sa Promoveze Lectura In Timpul Verii ?:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
. Matei A Cheltuit Pentru Cumpărarea Unor Caiete Cu 1 Leu Mai Puţin Decât Jumătate Din Suma Pe care O Avea La El. Apoi, Matei A Cumpărat O Carte Cu O Treime Din
Segmentul [AB] Are Lungimea 84cm.Un Punct M "e" (apartine) [AB] Il Imparte In Parti Drect Proportionale Cu Numerele 3 Si 4.Afla Lungimea Segmentelor [AM] Si [M
Sa Se Rezolve Ecuatia: X+3/3 + X+7/5 + X+11/7 + X+19/11 + X+23/13 = 10