RO Study
👤
AMENINTAREA
AMENINTAREA
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
curiozitati despre furnici
Răspuns :
Strygwr
Strygwr
05-10-2015
pot cara greutatea lor x10
Answer Link
Аноним
Аноним
05-10-2015
furnicile sunt foarte mici dar ele sunt mai harnice decat oameni.Stiti de ce? Va spun eu!Pentru ca ele nu se opresc niciodata.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Faceți-mi Și Mi-e Compunerea Exact Cum Se Cere Dau Coroana , De Preferat Sa Fie Gata Azi Și Să Fie Corect
Proiect Fracțiile În Muzică. Clasa Se Împarte În Echipe A Câte Șase 10 Elevi. Fiecare Echipă Va Prezenta Cât Mai Multe Aplicații Ale Fracțiilor În Muzică. Preze
3.Analizează Toate Predicatele Din Următorul Fragment.Repede Vă Rog!! Ne Apropiem De Cosmic School.Oprim Sau Ocolim? Cosmic School?zise Comandantul Felix S23. C
Care Este Unui Cub Cu Latura De 1cm Care, Suspendat De Un Fir Elastic (k=50N/m) Îl Alungește Cu 1cm? Se Dă=10 N/Kg. Exprimeaza Rezultatul In S.I.
Din Insusitul Nr 48 Scade Înzecitul Nr 30
Text Crăciun 90 Cuvinte Dau Coroana
7. Pentru A Obține 1 Kg De Soluție Folosită Într-un Proces Industrial Se Dizolvă În Apă 25 G Dintr-o Substanță. În Ce Cantitate De Apă Trebuie Dizolvat 1 Kg Din
Dublul Numarului Trei Mii O Sut Douazeci Si Patru Este Egal Cu Treimea Numarului C Afla Numarul C.
5 Radical Din 2-2 Radical Din 5-radical Din 10 Total Supra Radical Din 10 : ( Radical Din 5 - Radical Din 2 -1) • (radical Din 10^2)
Utilizează Sursele Pentru A Redacta Un Text Coerent La Tema Cultura De Masa In Perioada Interbelica.