RO Study
👤
FLORINEL25
FLORINEL25
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
PROPOZITIE NEGATIVA CU PAINE
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-10-2015
Mama mea face pâine la cuptor
Answer Link
Kimicko
Kimicko
05-10-2015
nu avem nici o firimitură de pâine!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Crezi Că Face Parte Din Caravana Verde Şi Aurie A Verii? Completează Exemple Pentru Fiecare Categorie De Culori. Iarba, Merele Verzi, ... (verde) Cireșele
Completeaza Spatile Punctate Folosind Unul Dintre Cuvinte Date .........este Fructul Stejarului . Prima Floare De Primavara Este ........ ..........îndrumă Turi
10. Intr-am Bunt Într-un Butoi Sunt 28 L De Apă De La Izvor, Iar Într-o Damigeană Sunt 22 L. A) Câți Litri Ar Mai Trebui Adăugați Pentru Ca In Butoi Să Fie 100
Un Triunghi Are O Latură De 7 Cm, Alta De 11 Cm Şi A Treia Egală Cu Diferența Celorlalte Două. Care Este Perimetrul Triunghiului?
Scrie Un Text De Cinci Șapte Rânduri În Care Să Reprezinți Cum Sărbătorește Învierea Domnului. Vă Rog Îmi Trebuie Mâine !!!!!
Propuneti 2 Proiecte Atractive Pentru Investitorii Straini In Sectorul Rural Al Regiunii De Nord
Daca Vrei Sa Te Transferi In Alt Liceu Trebuie Sa Dai Un Alt Examen?
Care Sunt Vertrebrele La Coloana Vertebrala :1.toraca 2.lombara 3. 4.5. Care Sunt Restul?
2. Formele Clitice Vă, Ne, I, Le Pot Răspunde Atât La Întrebarea Pe Cine?, Cât Şi La Întrebarea cui? Formulează Câte Două Enunțuri Pentru Fiecare Formă, În Care
Scrieți Un Eseu Compus Din 5-6 Fraze În Care Să Descrieți Modul În Care Sistemele De Organe Interacționează Pentru A Efectua Funcțiile Organismului. Asigurații