Răspuns :
Mama estr unicul meu model de viata.Ea mereu m-a invatat cum sa ma comport.A depus suflet in timpul edicatiei mele.Mereu m-a iubit asa cum sunt.Cu ochii sai blanzi mereu s-a mandrit cu mine.Mereu ma ierta cand faceam o nazbitie.Ma ajuta la nevoie. Si are calitati de un inger adevarat
Un cavaler puternic cu umeri de otel ! Un batran stejar scortos dar cu ramurile groase ca piatra ! Asa il consider eu pe tatal meu . . .nu e persoana mai importanta si mai speciala in viata mea decat tata ! Inima imi bate mai puternic doar cand pronunt acest cuvant , ochii imi stralucesc de bucurie ! Nu am avut mai mare incredere in nimeni pana atunci . . .cand am neclaritati la teme tati ma ajuta , e un fel de geniu sau magician ,uneori chiar ma uimeste ! Cand e frig el imi da patura lui , spune mereu ca eu sunt printesa lui si ca merit tot ce e mai bun . Merg de mana cu el in fiecare zi la scoala . Pentru mine inseamna totul ! Tot ce face ,o face din inima ! Tot ce spune o indeplineste ! Nu e vreo dorinta care sa nu mi-o faca ! Multi copii au ca exemplu o mama , o iunesc si pe mamica , dar tata ne apara pe toti trei.deodata si imi e alaturi mereu , ohh daca ar fi aici i-as spune aceasta compunere chiar eu , dar prefer sa imi exprim parerea mea in fata ta :* ..... multumesc