RO Study
👤
Adi8
Adi8
05-10-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu cuvantul preistorie
Răspuns :
Аноним
Аноним
05-10-2015
La istorie am invatat cum traia omul preistoric.
Answer Link
Danimihmocanu
Danimihmocanu
05-10-2015
Am vazut o plansa despre omul preistoric. Lamuzeu am invatat lucruri despre preistorie si am vazut oameni preistorici.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Scrie Un Text De Şapte-opt Enunțuri În Care Să O Prezinţi PeEuropa, Personajul Din Legenda Citită. Descrie Înfăţişarea Ei,menţionează Cel Puţin O Însuşire Su
La Un Spectacol S Au Vandut 36 De Bilete A 25 De Lei , 18bilete A 32 Lei,iar Restul Biletelor S Au Vandut La Pretul De 10 Lei .
Ajutor Cu Acest Exercitiu(subiectul 2 Ex 1), Va Rog. (Rezolvare Pas Cu Pas!)
Bună Mă Puteți Ajuta Și Pe Mine Vă Rog Frumos La Această Temă Că Nu Știu Deloc Și Dau Coroana
6 Calculează, Respectând Cerinţele:Exemplu: 2 Kg = 2000 G2000 G-327 G = 1673 GA. Ce Cantitate Trebuie Adăugată La:a) 327 G Pentru A Obține 2 Kg;b) 423 Dg Pentru
10. Zahlenrätsel. Ergänze Die Zahlen.7513992Waagerecht:siebenundvierzigtausendachthundertzweiunddreißigelf Millionen Achthundertzweiundreißigtausendfünfhunderta
Ești Mătuşa Polly. Ai Văzut De La Fereastră Cum A Reuşit Tom Sǎ Vopsească Gardul. Povesteşte Întâmplarea. Text: O Zi De Pomină După Mark Twain În Curând, Băieți
De Două Ori Cinci. Rezolvă Cerințele Date.BCiteşte Primul Fragment.- Notează, În Caiet, Cinci Cuvinte Sau Cinci Idei Despre Ceea Ce Ai Citit.⚫ Reciteşte Fragmen
Probleme Care Se Rezolvă Prin Metoda Figurativă Dacă Adunăm Trei Numere Naturale Pare Consecutive Obținem 192
Argumneteaza Apartenenta Textului Harta De Marin Sorescu La Textului Harta La Textul Liric. Va Rog Mult Ajutatima Si Sa Nu Dati Scam!