RO Study
👤
Zbmihai
Zbmihai
04-10-2015
Matematică
a fost răspuns
-2x=16 cat e rezultatul????
Răspuns :
Raulandreybadar
Raulandreybadar
04-10-2015
x=16:(-2)
x=-8
cu cea mai mare placere
Answer Link
MadsRlis
MadsRlis
04-10-2015
-2x=16
(-)×(-)=(+)
x=-8
-2×(-8)=16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Niste Propoziti În Care Cuvintele: Lemn, Cuc, Măr, Foc, Pusca, Tinta Glont Si Tun Sa Fie Adverbe.
Cum Sau Adoptat Plantele Si Animalele La Conditiile Din Australia Din Diferite Zone ?
Enumera Trei Grupuri Din Care Faci Parte . Scrie Un Mic Text Despre Grupul In Care Te Simti Cel Mai Bine
Dau Coronita ! Imi Trebuie O Conversatie Telefonica In Franceza Nu Lunga De Cateva Raduri Clasa IV
Precizati Ce Parti De Propozitie Sunt Cele Precedate De Propozitia Simpla "de" In Exemplele Urmatoare:Vitele Par De Piatra.
Formulați Două Argumente Care Să Vă Permită Să Vă Altăturați Grupului De Prieteni , În Călătoria Lor Din Ținutul Păcatelor . (textul Este : Vampirații - Adâncur
Trebuie Sa Fac O Poveste De 10 Pag Cu Un Subiect Mai Neobisnuit Si Atragator. Va Rog Sa Imi Dati Idei Realiste Si Bune Pt Ca Am Mare Nevoie De Ajutor. despre Or
FOLOSITI ECHERUL SI RIGLA ,CONSTRUITI PATRATUL CARE ARE LUNGIMEA LATURII EGALE A,3.cm-B.2 Cm
Rezolva Sistemele In R C) X-3y=1 2x+3y=3 D) X+2y=1 X-3y=-2 E) 2x+y=-1 X-4y=0 F) 2x-3y=0 3x-2y=1
Rezumatul Va Rog.(textul E In Comentarii!)