RO Study
👤
Ion101
Ion101
04-10-2015
Limba română
a fost răspuns
un sens diferit la o sursa
Răspuns :
Tandjalina
Tandjalina
04-10-2015
Pamânt - denumire de planeta ; pamânt - sol;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
MULTE PUNCTE VA ROG REPEDE. URGENT SI BINE CA AM LIPSIT LA LECTIE.Calculati Masa Moleculara La Sulfatul De Aluminiu , Clorura De Magneziu , Clorura Pe Potasiu ,
Iarna,limuzina Consuma 1km De Drum 87grame Benzina,iar Vara-80garme.Cu Cate Grame De Benzina Mai Putin Consuma Limuzina Vara La 100 Km De Drum Decat Iarna.Va Ro
Ce Semnificaţie Are Cuvântul "totul" La Finalul Poeziei "Mortua Est!" De Mihai Eminescu? " ...Oare Totul Nu E Nebunie? "
Se Dau Numeeeke A=20 Si B=5 Sa Se Afle Suma Diferenta Produsul Si Catulacestor Numere
Trebuie Sa Scriu Trei Enunturi Prin Care Sa Argumentez Ca Stefan Cel Mare , George Enescu , Constantin Brancusi Au Fost Oameni De Seama Ai Poporului Roman !!!!!
Cn Imi Rezolva: Intr-o Compunere De 10-15 Randuri, Imagineaza-ti O Continuare A Intamplarii ,,Ciobanila" De Vasile Voiculescu. (Ultima Propozitie :,, - Brav
Cosmin Scrie In Ordine Crescatoare Nr. Naturale De La 1 La 20 Inclusiv Iar Intre Ele Pune Semnul Plus Apoi Observa Ca Daca Pune Un Semn Egal In Locul Unui Se
Chiar Nu Ma Poate Ajuta Nimeni La Geometrie?Nu Inteleg Geometria Si Am Nevoie De Ajutor. Fie Trapezul Isoscel ABCD Cu AB II CD Si AD=BC.Daca BD Perpendicular BC
Ajutatima .trebuie Sa Scriu Un Proverb Despre Prostie Sau Intelepciune.cine Scrie Corect Ii Dau Coroana
Ma Gandesc La Un Numar Si Aflu Unul De 2 Ori Mai Mare Decat El. La Produs Adaug 15 Si Obtin 31. La Ce Numar M-am Gandit?