RO Study
👤
Kory2003
Kory2003
04-10-2015
Limba română
a fost răspuns
De la ce vine U.N.E.S.C.O.
Răspuns :
Аноним
Аноним
04-10-2015
U.N.E.S.C.O=Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie,Stiinta si Cultura.
Answer Link
Minciuna07
Minciuna07
04-10-2015
Organizatia Natiunilor Unite pentru Educatie Stiinta si Cultura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
90 Se Dau Următorii Acizi: Acidul Benzoic, Acidul Salicilic, Acidul M-hidroxibenzoic. Aranjați Acizii Enumerați În Ordinea Crescătoare A Tăriei Lor.A. Acid M-hi
Cum Se Rezolva Astfel De Probleme?? am Facut Un Desen Si Imi Da A) Iar La Raspunsuri E B)
54 PUNCTE.:O Compunere In Italiana Despre Familia Mea 80-150 Cuvinte Sa NU Fie Luata De Pe Google Translate
Subliniați Verbele Aflate La Modurile Nepersonale În Textele De Mai Jos Apoi Transcrieți Le Stabilind Funcția Sintactică A Fiecăruia
Salut, Ma Puteti Ajuta La Problema 799..?
Între Nucleotidele ADN-ului Sunt Legături Slabe De Hidrogen Sau Legături Covalente? Învăț Pentru Admitere Din Manualul Barron's Și La Început Zice „legături Sla
21. Hormonii Cu Acţiune Lipolitica Sunt Următorii, Cu Excepţia;a. Cortizolul;b. Adrenalina;c. Insulina;d. Glucagonul;e. STH-ul.22. Următorii Hormoni Stimulează
Dacă La Evaluarea Naționala La Subiectul 2 La Compunerea Libera Am Scris Ca In Săptămâna Altfel Doamna Diriginta A Organizat O Activitate De Lectura In Care Tre
Ma Puteți Ajuta La Punctul E) Va Rog?
Cine Ma Poate Ajuta Si Pe Mine?♀️♀️ma Refer La Intrebarea Cu Aranjarea Cifrelor Si Semnelor Astfel Incat Sa Formeze Egalitati. Multumesc Anticipat