RO Study
👤
Shibapop
Shibapop
04-10-2015
Limba română
a fost răspuns
care este semnul scris al sunetului?
Răspuns :
Andreeadenisa82
Andreeadenisa82
04-10-2015
Semnul scris al sunetului este un "u" intors
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ninsoare, Exista Trel SuusLTUUnominativ Din Textul De Mai Jos.2. Grupează, În Tabelul Dat, Substantivele În Cazul Nominativ Din Textul DeDana Este O Patinatoare
Problema De Pe Pbinfo Se Dau 4 Numere Naturale A B C D, Reprezentând Fracţiile A/b Şi C/d. Calculaţi Suma Şi Produsul Celor Două Fracţii, Aduse La Forma Ireduct
Vrei Sa Afli Mai Multe Informatii Despre Legume.Scrie Un Bilet Prin Care Il rogi Pe Prietenul Tau Sa-ti Imprumute Cartea"Gradina De Legume".
Anca S-a Născut În Anul MCMXCIV Iar Diana În Anul MMVI.Care Este Diferența De Vârstă Dintre Cele Două Fete?
Punctul C Va Rog Mult
Trei Copiii Au Împreună 87lei. Primul Are De 3 Ori Mai Putin Iar Al Treilea Cu 17 Mai Mult Decat Al Doilea .câți Lei Are Fiecare
Numeste Una Sau Mai Multe Discipline Care Ar Trebui Introduse In Scoli , Importante Pentru Formarea Elevilor.Am Nevoie Urgentă De Ajutor.
Vreau Sa Ma Ajutati Sa Fac O Compunere De 15 Randuri In Care Sa Precizezi O Intamplare Imaginara Petrecuta In Timpul Unui Spectacol De Teatru
In Ce Caz Sta Subst Care Nu Are Nicio Functie Sintactica?ce Functie Sintactica Are Un Subst Care Determina Un Verb?
Vă Rog Să Mă Ajutați, Dau Coroana Și Mă Abonez.