Răspuns :
-Salut,ma numesc Valeria ,sunt un reporter al revistei ,, SCOALA'' , si astazi am venit la o carte de aventuri care se numeste ,,Sherlock Holmes 1''.
-Salut! Sunt cartea aventurile lui Sherloc Holmes 1. Imi face placere sa te cunosc Valeria !
-Si eu sunt foarte bucuroasa ! sa trecem la interviu!
Prima intrebare care au fost emotiile autorului cind va scris?
-Care au fost emotiile autorului cind ma scria nu le stiu , dar stii care au fost emotiile lui dupa ce a terminat sa ma scrie.
-Hmmm! Dar care au fost emotiile lui dupa ce va scris?
-Autorul incepu a se bucura sarea in sus . Chiar dupa acea zi ma trimis la editura cea mai apropiata, si dupa nu mult timp primul exemplar se incepu a vinde.....
-Interviul nostru ar putea continua si continua dar noi ne vom opri aici. Larevedere! Sa fiti dorita de multi copii !!! -Larevedere ! Multumesc
sper ca te a ajutat
-Salut! Sunt cartea aventurile lui Sherloc Holmes 1. Imi face placere sa te cunosc Valeria !
-Si eu sunt foarte bucuroasa ! sa trecem la interviu!
Prima intrebare care au fost emotiile autorului cind va scris?
-Care au fost emotiile autorului cind ma scria nu le stiu , dar stii care au fost emotiile lui dupa ce a terminat sa ma scrie.
-Hmmm! Dar care au fost emotiile lui dupa ce va scris?
-Autorul incepu a se bucura sarea in sus . Chiar dupa acea zi ma trimis la editura cea mai apropiata, si dupa nu mult timp primul exemplar se incepu a vinde.....
-Interviul nostru ar putea continua si continua dar noi ne vom opri aici. Larevedere! Sa fiti dorita de multi copii !!! -Larevedere ! Multumesc
sper ca te a ajutat