RO Study
👤
Anonim
Anonim
04-10-2015
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu ambiguu?
Răspuns :
Klaus945
Klaus945
04-10-2015
Pentru ca vorbea ambiguu, nimeni nu il putea intelege.
Answer Link
PinkFluffle1
PinkFluffle1
04-10-2015
Acest om vorbeste AMBÍGUU.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna. Va Rog Sa Imi Explicati Cum Se Face Aceste Exercitii1. Aflati Raza Cercului Stiinda CaȘ L = 6 [tex] \pi [/tex] Cm2. Aria = 20 [tex] \pi [/tex] [tex] M^{2}
Care Este Morala Pt Urmatoarele Fabule : -Presul Si Covorul -Ursul Si Vulpea -Bivolul Si Cotofana Daca S-ar Putea Si Ceea Ce Reprezinta Fiecare Personaj Din Fie
De Ce Este Folosita Cratima In Secventa : Soseste-un Tren
In Trei Saci Erou 653 Kg De Faina.Dupa Ce Din Fiecare Sac S-a Luat Aceeasi Cantitate De Faina, In Primul Sac Au Ramas 28 Kg , In Al Doilea O Cantitate De 2 Ori
Cum Pot Scrie O Compunere Despre Semnificatia Si Mesajul Tilului?
Rezolvati In Multimea Numerelor Intregi a) 7(1-x)+21=14
Trebuie Sa Folosesc WHO Sau WHICH : 1.In Our Canteen Is A New Chef .................. Is Very Good At Making Deserts.2. A Car Crashed Into Mine ............ It
Suma Dintre Jumatatea Unui Nr Real X 9/2 Este Egala Cu Dublul Nr X .determinati Nr Xva Rog Ajutati-ma Ca Am Tema La Mate Si Imi Da Nota
Fie Functia F Definita Pe R Cu Valori In R,f(x)=(1-m)x+3m.Determinati Numarul Real M Pentru Care Punctul A(-5;3) Apartine Graficul Functie F.
Se Considerã Functia F :R=R, F (x) = X +1 . A) Calculati F (1) .b) Se Considerã Functia F :R=R, F (x) = X +1 a) Calculati F (1) .b) Reprezentaþi Grafic Functia