RO Study
👤
Janelungureanu
Janelungureanu
10-06-2014
Biologie
a fost răspuns
ce prezinta ocluziile patologice?
Răspuns :
Blondu99
Blondu99
10-06-2014
nu cred ca se referea la ocluziile dentare...e prea de specialitate..nu de nivel de liceu...cred ca se refera la ocluzia intestinala
Ocluzia intestinala reprezinta oprirea completa sau incompleta, brusca ori progresiva a tranzitului intestinal.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Ploaia Este O Precipitatie.......... 2.......este Formata Din Picaturi Fine De Apa Ce Par A Plutii In Aer 3.Uneori Iarna Cad Picaturi De Apa Amestecate Cu Zap
Afla Nr. Care Este Mai Mare Decat 19,72 Cu Atat Cu Cat 13,9 Este Mai Mare Decat 10,3...
Un Dictionar Are 562 Pagini . a) Cate Cifre S-au Folosit La Numerotarea Paginilor Cartii ? b) De Cate Ori A Fost Folosita Cifra 4 In Scrierea Paginilor ?
Rotunjiti Rezultatul , La Ordinul Zecimilor : 5,621-3,823+15,2199Dau Coronita!!!
Buna, Vreau Sa Stiu Despre Ce Este Vorba In Hagi Tudose?
Stiind Ca 8a+7a=249 Si 5a +6b =193 Atunci Suma A+b Este Egala Cu ?
Gaseste Cuvinte Cuacelasi Inteles Pentru: A Dramalui, Javra,pozna, Țanțoș,iarmaroc.Alcatuieste Cu Fiecare Cuvant Gasit Cate O Propozitie.
Sa Se Rezolve Ecuatia 2^x Ori 3^x = 216
Care Sunt Solutiile Inecuatiei:[tex] X /(1+ X^{2} )-artgx\ \textless \ 0[/tex]
Suma A 6 Numere Naturale Diferite Este 22.Afalti Numerele Suma A 7 Numere Naturale Diferite Este 29.Aflati Numerele Ajutatima Va Rog Dau 42 P