RO Study
👤
AlexB0SS
AlexB0SS
04-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Cuvinte cu triftongul ,,iai"
Răspuns :
Catalin3
Catalin3
04-10-2015
mi-ai
Simplu!!!!
Cu placere!
Answer Link
Ana5538
Ana5538
04-10-2015
incuiai. descuiai. atat stiu ...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4 Idei Principale Și 4 Idei Secundare La Acest Text:Aladin A Luat Inelul, A Coborât Treptele Pân’ La Ușa Deschisă. A Dat De Sălile Pomenite Şi A Trecut Prin Ele
(10p) 4. Compune O Problemă După Schema De Mai Jos (L = Lungime, /= Lăţime). +} ? ? M
Completează Enunțurile Următoare Cu Formele Verbelor Indicate În Paranteză Astfel Încât Să Aibă Funcția Sintactică De Predicat Verbal Ajutor!!Este A 10 Oară Cân
20. Construiţi Pătratul ABCD, Punctul E Interior Laturii AB Şi Unghiul Drept EDF, Astfel Încât Punctele B, C Şi F Să Fie Coliniare. Ce Puteți Spune Despre Unghi
A) Oprește-te, Nu Le Scufunda, Te Rugăm!" Persoana, Numărul Și, După B) „Vă Privește, Eu V-am Dat O Şansă, Se Enervă El. Nu Mă Tocmesc Cu Voi." Le Prinse Cu Deg
5 *** Choose The Correct Item. Shop Green! It's Saturday Morning And You're Going Shopping. Do You Get Into Your Car And Drive To The Supermarket? Do You Put Lo
Povestiți Pe Baza Momentelor Subiectului Conținutul Operei D-l Goe (introducere,cuprins,incheiere,p-tul Culminant,intriga,deznodamant)
Scrie Un Scurt Text Pentru A Descrie Fotografia De Mai Sus. Dar,mai Întâi,citește Pașii Care Trebuie Urmați Pentru A Realiza O Descriere Cât Mai Buna
1•8+1/8 : 3/4 • 2/15
Creează Un Jurnalde O Pagină Mica Repede Va Rog Dau Coroana Și 100 De Puncte