RO Study
👤
Burlacita
Burlacita
03-10-2015
Engleza
a fost răspuns
cum ar arata uniforma ideala pentru scoala?
Răspuns :
Irina834
Irina834
03-10-2015
Fusta,cămașă alba,ghetuțe sau pantofii, parul sa fie prins și la băieți pantalon, cămașă,și cravata. Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizează Substantiale Din Fragmentul Pomul De Iarnă. In Jurul Pomului,toate Străluceau De Culori Vii,încântătoare Si Erau Atatea.....Maria Zari Păpuși Grațioa
Selectează Din Text Avantajele Pentru Care Cititorii Românii Și Din Lumea Întreagă Preferă Cartea Digitală Numește Din Experiența Ta Sau A Altora Un Dezavantaj
AJUTOR VA ROOOG !!!! Daca Completati Voi Pe Fisa Cumva ....
Va Rog Cât De Repede Puteți Dau Coroana!!!!!!!!!!!!!!
3 Muncitori......10 Zile5 Muncitori.....? Zile Va Rog Mult Dau Coroana
5 Încercuieşte Litera A Dacă Propoziția Este Adevărată Sau Litera F, Dacă Eaeste Falsa.• Pentru A Afla Masa Unui Obiect Folosim Metrul.AF• Unitatea De Măsură A
Unește Norii Cu Fulgii De Zăpadă Corespunzători Verificând Făcând Proba Prin Înmulțire 99:9 87:993:3 36:3 83:2 88:4 Si Rezultatele Sunt 31 12 21 41 11 22 Îmi Tr
Ajutorrr!!!! URGENTTTT!!!!!!
Scrie Pe Caiet Numele:1. Celor Mai Înalți Munți Din Țara Noastră;2. Celei Mai Joase Unități De Relief Din Țara Noastră;3. Unității De Relief Cu Cel Mai Extins Ș
Traduceti Va Rog Textul In Romna,pe Gt Nu E Bun Cum Il Traduce Va Rog,imi Pune Nota Pe Traducere