RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-10-2015
Biologie
a fost răspuns
Ce sunt grauncioarele verzi din plante??
Răspuns :
AlexB0SS
AlexB0SS
03-10-2015
Din ce am invatat eu grauncioarele de polen se afla pe antera staminei(organul genital barbatesc) si trebuie sa ajunga pe pistil
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Subliniază Verbele Din Textul Dat Şi Precizează Câte Persoanerealizează Acțiunea Exprimată De Fiecare Dintre Acestea.„Zilele Cresc Mereu. Soarele Străluceşte
Vă Rog Ajutați-mă. Dau Fundă
6411. Diferența Dintre Două Grafic:numere Este 64. Află Nume-IFrele Știind Că Primul Este De 9ΙΙΕori Mai Mic Decât Celălalt.
.help Help Help Va Roggg Va Implor
În Manualul Digital • Descoperă Poveștile Unor Copii Aflaţi În situaţii De Risc În Diverse Părți Ale Lumii. Completează Fila De Calendar Referitoare la Ziua Mon
3 Înlocuieşte Numerele Fără Ca Tipul Deproblemă Să Se Schimbe. Doi Fraţi Au Construit3 Oameni De Zăpadă, Iar Prietenii Lor, 2. Câțioameni De Zăpadă Sunt În Tota
3. Un Dreptunghi Are O Latură De 4 Cm Şi Diagonala De 5 Cm. Aflaţi Ariadreptunghiului.
Un Taran A Obtinut 150 L De Vin Pe Care La Pus In Doua Damigeane De 50 Respectiv 60 L Si In Sticle De Cate 2 L Fiecare .Cati Litri De Vin A Pus In Sticle ??
Cantitatea De 32 Kg De Malai Se Ambaleaza In 8 Pungi, Iar Cantitatea De 36 Kg De Faina Se Ambaleaza In 6 Pungi. Care Cantareste Mai Mult?
Mama Mi-a Dat Mere Pentru Mine Şi Fraţii Mei. Dacă Le-aş Da Câte Un Măr, Mie Mi-ar Rămâne 3, Iar Dacă Aş Vrea Să Le Dau Câte Două, Eu Şi Sora Mea Dana Am Rămâne