RO Study
👤
Roxanacurita
Roxanacurita
03-10-2015
Limba română
a fost răspuns
la romana imi puteti da hiatul
Răspuns :
DenisaElena11
DenisaElena11
03-10-2015
hiat ex: cuvantul alee despartit in silabe e: a-le-e iar hiatul sunt ultimele semivocale(e-e)
sper ca te-am ajutat!!!❤
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Temă La Istorie Enumeră Trei Bătălii Celebre Din Istoria Grecilor Desfășurate În Secolul Al V Lea Înainte De Hristos Analizează Cauzele Și Consecințele Războaie
2 Supra 20 - 3 Supra 45 Trebuie Sa Aducem La Un Numitor Comun Clasa A 5-a
Ba Frate, Spune-ți Mi Și Mie. Acum Câteva Zile Am Cumpărat Un Telefon Pt Mine ( Nou ) Da?, Și Normal Că L-am Folosit Și M-am Jucat Pe El. Și Nu Au Trecut Nici 4
Va Rog,este Urgent! 1.Calculeaza V=? Unui Mobil Care Parcurge D=80 Km Timp De 1h Si 15minute V=?Km/s. 2.Un Biciclist Se Deplaseaza Cu V=8m/s Timp De 2 Ore.Calcu
In Paralelogramul ABCD, Notăm Cu O Punctul De Intersecție A Diago Nalelor. Dacă PABCD-40 Cm, Paos-24 Cm Şi Oc- 20 Cm, Aflați Lungimile Laturilor Paralelogramulu
Care Este Personajul Principal Din Textul ''Solenoid'' De Mircea Cărtărescu?
Problema In Imagine!!Dau Coroana, Inima Și 20 Puncte!
10, Fie ABCD O Piramida Triunghiulară Regulată În Care Este Centru Bazei BCD Aflaţi Măsura Unghiului Dintre O Muchie Laterală Şi Planul Bazei Dacă A) AB=10cm Și
Determinati Numarul Prim, De 3 Cifre, Care Are Produsul Cifrelor Egal Cu 70. Va Rog Din Suflet!
Ajunşi În Țara De Destinație, Veți Trimite O Carte Oştală Familiei. Asociați Timbrele Alăturate Cu Țările Care Ați Călătorit. NV *