RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-10-2015
Istorie
a fost răspuns
In ce an s-a infaptuit Unirea mare?♥
Răspuns :
Tudor111
Tudor111
03-10-2015
unirea mare a avut loc in 1918
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Subliniati Cu o Linie Formele Accentuate De Pronume Reflexiv Si Cu Doua Linii Formele neaccentuate.a.,,Si Fiindu-si Sie Draga,cumnu-i Este Nime-n Lume...``b.,
Am Si Eu O Prblema . In Curand Dau Faza Judeteana La Limba Romana , Dar Nu Prea Stiu Cum Sa Fac La Argumentari . La Gen Epic Ma Incurc Cel Mai Rau , Nu Stiu Ce
Vreau Si Eu Toate Formulele De Arii Pentru Romb Dreptunghi Patrat Triunghi Trapez (inclusiv Trapezele Speciale Si Triunghiurile Isoscel Si Echilateral) Multumes
Substantivul Fereastra Di Propozitia (Pe Un Scaun Langa Fereastra.) Este Presedat De : A)articol Nehotarat B)articol Posesiv C)prepozitie
Transforma Dialogul In Povestire Dintre Tanasica Si Jurjac Din Lectia George Enescu
Unde Pot Sa Gasesc Caracterizarea Tincutei Din "Viata La Tara" De Duiliu Zamfirescu?
O Locomotiva El Are In Repaus Masa De 150 Tone. Care Este Masalocomotivei In Timpul Deplasarii Intre Doua Statii Stiind Ca Viteza Este 70 Km/h ?
Alcatuiti Doua Propozitii In Care Numeralul "sapte" Sa Aiba Functii Diferite. Aratati functia Acestuia In Propozitie
Spuneti-mi Totul Despre VERB , Imi Trebuie Pt Test !!!
Marele Cerb Este Atat De Batran ,incat Si-a Uitat Numarul Anilor .Stie Doar Ca Sa Nascut Cu 16 Irni Inaintea Ursului Linistit ,care Este De 3 Ori Mai Batran