RO Study
👤
Mada62
Mada62
10-06-2014
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul ''o'' fiind complement
Răspuns :
Miky93
Miky93
10-06-2014
am vazut-
o
cand a venit complement direct in acuzativ
Answer Link
SimtionMariaElena
SimtionMariaElena
10-06-2014
Am cumparat-o ieri .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Toate Podisurile Chinei
Rezolvați Sistemul De Ecuații : {x+4y=−163x−2(y−2)=−2Va Rog Sa Ma Ajutati Cu Rezolvarea Acestui Sistem De Ecuatii.Va Multumesc!
Într Un Mușuroi Erau 49 De Furnici Inițial Au Plecat 18 Sau Dar Sau Întors 26 Cărând Un Pai. 1cate Furnici Au Rămas? 2 Câte Furnici Sunt Acum?
Scrie Un Enunț Imperativ In Care Pronumele "ne" Sa Fie Complement Direct. Eu Nu Prea Inteleg Deorece Imperativul Are Forma Doar La Pers. A II-a Sg. Si Pl. Si Pr
10:2 + 15:3 + 36:4) + ( 9 X8+5x7+ 14:2) =
Repede Va Rog!!dau Coroana!!
Substantive Asemănătoare Cu Sens Substantivelor Date:supărare:miros:greutate:verbe Opuse Ca Sens Verbelor Date:dispăru:lumină:se Înveseli:întrebase:va Rog Este
Incercuieşte Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Oamenii Consumă Mere De Cel Putina) 8.516 Anib) 9,016 Anic) 9.516 Anid) 10.016 Aniva Rog :(
Un Serial Îmi Recomandați Și Mie De Pe Netflix Eu Până Acum Am Văzut 5-6 Filme Și Două Serial Prison Break , Teen Wolf -inca Nu L-am Terminat
Un Muncitor Realizează În 3 Zile 50 De Piese.Ştiind Ca În A Treia Zi Arealizat De 4 Ori Mai Multe Piese Decât In A Doua Zi , Iar In Prima Zi Cu 8piese Mai Multe