RO Study
👤
Sandu123
Sandu123
02-10-2015
Limba română
a fost răspuns
Va rog o pezie despre Profesori
Răspuns :
IanutzaBelkova
IanutzaBelkova
02-10-2015
A mea profesoare E gingașă ca o floare Oricînd o implor Ea îmi dă ajutor! Mereu lîngă mine a stat Eu întotdeauna de ea am ascultat Ea veșnic îmi stă ca adăpost Al ei sfat mie de folos Sper că te am ajutat dacă mai trebuie o strofa adreseazăte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Ajutati Va Rog Cu Problema Asta: Diferenta A Doua Numere Este 53.Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Impartind Unul La Celalalt Obtinem Catul 2 Si Restul 21
2 Propoziti Cu Sa Ispraveasca Si Sa Ma Zbengui
Va Rog Sami Scrieti O Compunere Cu Denumirea: In Livada De Cirese.Va Rog Foarte Repede Sa O Scrieti.Va Dau Coroana
Astăzi ,tata Mi-a Cumpărat O Jucărie De 27lei Si Carti De 41 Lei .Ce Rest A Primit Tata La O Bacnota De 100de Lei?(Rezolvă Folosind Numai Operatia De Scădere.)
Va Rog 131... Multumesc
Găsește Cat Mai Multe Numere Impare De Forma Abc,unde A=b+c ,a#b#c. Care Sunt Numerele?Gaseste Mai Multe Variante.
Ce Înseamnă : Iubire Platonică?
Doi Frați Au Împreună 80 De Ani.Unul Dinntre Ei Are Cu 4ani Mai Mult Decât Celălalt.Cati Ani Are Fiecare?
'' Spargatorul De Nuci '' De ETA Hoffmann Este Un Basm ?
Traduceti Urmatoarele Propozitii In Limba Engleza: A) Ea A Trebuit Sa Faca Trei Prajituri Pentru Musafiri. B) A Trebuit Sa Mananc Sandvisul, Desi Nu-mi Placea.