RO Study
👤
Cainerosu
Cainerosu
02-10-2015
Limba română
a fost răspuns
copaci ciudati care incep cu litera p
Răspuns :
Mario200
Mario200
02-10-2015
palmiersper ca team ajutat
Answer Link
Darkweipo
Darkweipo
02-10-2015
palmier sper a te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Observe La Carte Des Régions Françaises Et Réponds Aux Questions. A) Où Est-ce Qu'on Cultive Des Pommes ? B) Où Est-ce Qu'on Élève Des Moules ? C) Où Est-ce Qu'
12Notează În Careu Pronumele Personale Corespunzătoare Cuvintelor:-Andreea, Mihaela, Loana-tu, Victor Şi Elena-Cristi, Eu Şi Sora Mea
Am Nevoie VA ROG De Ajutor : FACTOR DE DECIZIE CE AI FACE CA SA DIMINUEZI POLUAREA ? Cateva Idei . Orice !
5. În Dreptunghiul ABCD, BE 1 AC, E € (AC). Dacă EC = 6 Cm Şi AE = 24 Cm, Calculaţiperimetrul Şi Aria Dreptunghiului.(Desen Pls ) DAU COROANĂ
.....................
Grupează Verbele De La Exercițiul Precedent După Persoana Care Face Acțiunea Acțiunea Este Făcută De Persoana Care Vorbește Acțiunea Este Făcută De Persoana Cu
Îmi Amintesem De Al Treilea Coleg ;va Rogggg La Romana Sa Analizați Propoziția Repeeeedeee Va Roooooooooggg DAaUu COROANA
Asemănări Și Deosebiri Dintre Opera Maitreyi Și Opera Romeo Și Julieta
Scrie In Caiet Intr Un Tabel Asemanator Celui Datdenumirea Corpurilor Din Imagine A Caror Forma Se Aseamana Cu Figurile Geometrice Date
LUKE Come On, There Has To Be Somebody!OLIVIA Look, The Mayor Is Going To Open Thepark Café, And That's That.Awatch ScB OK, ButOK? I'nRYAN I Guess You're Right.