Răspuns :
1) •Unde ai ieși în timpul liber? • Cu ce prieteni ai ieși? • Ce metode de alungare a plictiselii ati crea? • Ce jocuri propuneți? • Ce altceva veti face? • Cât timp veti sta? • De ce vrei sa ieși afara in timpul tău liber? • Pe unde vă veti plimba? • Ce veti cumpăra? • Câți bani cheltuiești in timpul tău liber? 2) Era o zi frumoasă de aprilie,cand mi-am luat rolul de reporter si am inceput să pun diferite intrebari colegului meu de bancă. - Bună ziua! Așa-i că școala e mai frumoasă cand în orar apar si orele tale preferate? - Bună! Ei bine,eu cred că da. - Înseamnă că aveți câteva materii preferate. - Mi-au plăcut mai toate materiile,niciodata n-am facut diferențe pentru ca m-am descurcat bine la toate. - Știu,dar totusi,trebuie să existe vreuna. - Ai dreptate! Păi mie imi place geografia. - Super,dar de ce? - Ea conține o groaza de informații despre lumea noastra. Trebuie sa ne cunoaștem foarte bine orașul,țara,dar si continentul din care traim. - Ce raspuns interesant. Mă bucur că ați luat parte la interviul meu. O zi placuta! - La fel si dumneavoastră.