RO Study
👤
Ionelcic
Ionelcic
01-10-2015
Geografie
a fost răspuns
care sunt coordonatele muntelui Athabasca?
Răspuns :
Taiseanicoleta
Taiseanicoleta
01-10-2015
52°10′53″N 117°12′0″
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi,stiind Ca Masurile A Trei Unghiuri Exterioare Lui Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 2;3;4 Urgent! Va Rog!
A+b=36 A Este Mai Mare Decat B Cu 16. Care Sunt Numerele A Si B.
De Unde Iau Si Eu Exercitii Cu Prepozitia,conjuctia Si Interjectia ,am Nevoie De 20 In Total.
Dau Coroana!!Vreau Raspunsuri Complete!!! 1.In Laboratorul De Fizica ,temperatura In Scara Celsius Este 21 Grade Celsius. Daca In Scara Celsius Este 21 Grade Ce
√33 Supra 308 Totul Sub Radical.rezolvati
Impartind Numerele 76 Si 93 La Acelasi Nr Natural De O Cifra ,obtinem Resturile 1 ,respectiv 3.aflati Impartitorul.........cu Rezolvare Va Rog
Trei Copii Aveau Sume Egale De Bani. Dupa Ce Fiecare A Cheltuit Cate 10 Lei , Le-a Ramas La Un Loc Tot Atatea Lei Cat Avusese Fiecare La Inceput .Cati Lei A Avu
Îmi Traduceți Vă Rog!! Dar Nu Pe Google Translate Sau Nu Mai Știu Ce Site . 1.Copilul Hrănește Iepurașul Cu Iarbă Și Salată. 2.La Fermă Lucrează Aproximativ 10
Cum S A Format Cuvantul "scrise" Din Structura "carti Scrise" Si Cum S A Format Cuvantul "rastimp"
Construieşte O Frază Alcătuită Din Două Propoziţii, În Care Sa Existe O Propoziţie Subordonată Completivă Directă Introdusă Prin Conjuncţia Subordonatoare ''că'