RO Study
👤
Alinabujor11
Alinabujor11
01-10-2015
Franceza
a fost răspuns
cum se scrie necesare in franceza ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-10-2015
nécessaire(necesere se pronunta),necesare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Calculați: Va Rog Ajutați-mă!!
O Bara Omogena ABA De Lungime L Are Un Capat Sprijinit De O Podea Cu Asperitati, Iar Celelalt Capat Este Legat De Un Perete Vertucal Printr Un Fir Orizontal Cu
3 Scrie, Dintre Literele Mari De Tipar Ale Alfabetului, Numai Pe Acelea Formate Din: A) Linii Frânte Deschise; B) Linii Curbe. Dau Coroana Dar Faceți Așa Că Să
Se Consideră Punctele 4(-3;2) Și B(5,5). Fie P Și Q Proiecțiile punctelor A Și B Pe Axa Ox. a) Calculaţi Coordonatele Punctelor P Și Q. b) Precizați Natura Pa
Se Consideră Triunghiul ABC Dreptunghic În A,cu <ABC=45°.Se Construiește Înălțimea AD Cu D Aparține BC Corespunzătoare Bazei BC.Arată Că Triunghiul ABC≡ Triu
Ce Sens Are Curentul Electric Din Figura 1?
URGENNNTTT!! Descrie În 150-200 De Cuvinte Ce Se Întâmplă Cu Tănase Vasile Lumănăraru După Momentul Primirii Moștenirii? ( ,,Ultima Noapte De Dragoste, Intaia N
Se Consideră Următorul Tablou De Numere, Având 40 De Linii a) Determinați Ce Număr Se Află În Mijlocul Celei De-a 40-a Linii. b) Determinați Câte Numere Conţine
Enumeră Principalele Triburi Migratoare Care Au Trecut Prin Dacia.
Fa Propoziti In Franceza Cu Aceste Cuvinte:Ici:L(a):Devant:Derri(e)re:Sur:Sous:Cele Din Paranteza Sunt Cu (apostrof) Nu Stiu Daca Am Scris Bine.va Rogg Rapid.