RO Study
👤
Alinanarci
Alinanarci
01-10-2015
Matematică
a fost răspuns
104-89 < x + 14mai mic sau egal 302-304
Răspuns :
Dimastefan123
Dimastefan123
01-10-2015
15<x+14≤-2 scazi din toata ecuatia 14 si rezulta =>1<x≤-16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Este Definitia Genului Dramatic Si Ce Trasaturi Are ? Peste Doua Zile Am Examen Si La Scoala Am Facut Doar Comedia . Dar Comedia E Specie A Genului Dramati
Hey Puteti Sa Imi Explicati Va Rog Personificarea Si Epitetu Metafora (cu Exemple Va Rog)
Cum Se Numara Pana La Zece In Spaniola?
Cand Un Adjectiv Pronominal Demonstrativ/nehotarat/posesiv/interogativ Etc Are Functie Sintactica De Atribut Pronominal Si Cand Are De Atribut Adjectival ?va Ro
Buna!! Am De Facut Un Eseu Argumentativ Despre Importanta Vizitari Muzeelor Populare.Ma Puteti Ajuta Cu Cateva Idei? Multumesc!
O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii , Iar Una Este Subordonata Predicativa , Introdusa Prin Conjunctia Subordonatoare "sa"
Va Rog Sa Ma Ajutati. La Expresia Aceasta 16x (x La A Doua) + 8x+4 .Determinati Valoarea Minima A Expresiei Si Precizati Pentru Ce Valoare A Lui X , Se Realizea
Buna ! Imi Spuneti Va Rog Aria Laterala,totala Si Volumul La Tetraedrul Regulat ? Va Multumesc Mult.
Daca Pretul Unei Carti Dupa O Ieftinire Cu 15% Costa 36 Lei, Atunci Pretul Initial Al Cartii A Fost De .......lei Toata Rezolvarea
Am Ecuatia: 1/5 :x=2 Ma Ajuta Si Pe Mine Cineva?