RO Study
👤
Tyberiuyou
Tyberiuyou
01-10-2015
Limba română
a fost răspuns
asemanatorul si opusul lui voios
Răspuns :
Giuliapotor62
Giuliapotor62
01-10-2015
Voios=vesel
opusul este deprimat,trist
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna, Am Nevoie De Ajutor La O Problema De Matematica. Cerinta Problemei Este :Raportul A Doua Numere Este 2,5 Si Diferenta Lor Este 90.produsul Celor Doua Nu
Suma A Doua Numere Este 72.Determinati Cele Doua Numere,stiind Ca Primul Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea.
Salut!Imi Poate Explica Si Mie Cineva Cum De S-a Ajuns La Rezultatul X^2 / 2 - X ?Ce Formula Trebuie Sa Aplic? Am Cautat Peste Tot Si Nu Inteleg.Daca Mi-ar Pute
Ex C Am Nevoie Urgent Pana Maine, Va Rog!
Cine Îmi Poate Explica Cum Se Rezolvă?
Mă Puteți Ajuta, Plss
8. Redactează Un Text, De 40 - 70 De Cuvinte, În Care Să Descrii Animalul Preferat,utilizând Minimum Două Adverbe De Mod La Grade De Comparație Diferite.
Scrie , In Caiet , Cuvintele De Mai Jos , Apoi Incercuieste Diftongul Si Marcheaza Semivocala . ACVARIU - AMANDOI - BOALA - CAINE - IUBESC - MIEZ - NOROI - PAI
7la Puterea N +1 ÷La 7la Puterea A 4a =49la Puterea A 2 Si Iarăși La A 3 (PS Puterile Sunt Fără Paranteze)10 La Puterea 2×n +1 ÷5 La Puterea A 2 A ×n+1=8 La Put
Un Biciclist A Parcurs 2 Pe 5 Din Lungimea Unui Drum Și A Constatat Că Dacă Mai Parcurge 3 Pe 8 Din Restul Drumului Și Încă 45 Km Ajunge La Destinație Care Este