RO Study
👤
Andreeamotoc21
Andreeamotoc21
10-06-2014
Matematică
a fost răspuns
2 la puterea -1 este egal cu ?
Răspuns :
Roxyroxanikka
Roxyroxanikka
10-06-2014
0 deoarece 1 la orce putere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie N > 3 Un Numar Natural. Consideram N Numere Reale Cu Proprietatea Ca Oricum Am Alege Unul Dintre Ele, Suma Celor N - 1 Numere Ramase Este Egala Cu Numaru
Ajutati.ma Va Rog Cu O Scrisoare Catre Un Prieten, In Engleza, In Care Sa.i Prezint Un Hotel Cu Argumente Pro Si Contra. Va Roog:*
Ce Este Acela "catren"... "catren Cu Rima Imperecheata" ?
Heiii...spuneti.mi Va Rog Repede O Scurta Naratiune In Care Sa Prezinti O Intamplare Comica Petrecuta In Timpul Unei Prezentari De Carte!! Repede Va Rog!! :(
1. Scrieti Toate Fractiile: A)subunitare Cu Numitorul Mai Mic Strict Decat 8 Si Numaratorul Mai Mare Sau Egal Decat 2 B)supraunitare Cu Numaratorul Mai Mic Sa
Ce As Putea Sa Ii Scriu Doamnei Invatatoare La Finalul Celor 4 Ani de Scoala Primara?
O Sala De Dans A Fost Pavata Cu Gresie Realizandu-se Modelulu Din Figura . In Centru Este Un Cerc Cu Raza De 10m Care Este Inscris Intr-un Patrat ABCD.Pe Laturi
Cum Se Spune In Engleza:''Doamna, Sunteti Preferata Mea!'' ?
Care Sunt Formulele Pentru Raza Cercului Inscris Si Raza Cercului Circumscris Unui Triunghi ?
Se Considera Cercul De Centru O Si Raza De 5 Cm Si Un Punct M In Planul Cercului Astefel Incat OM=13 Cm.Lungimea Tangentei Dusa Din M La Cerc Este De ... Cm