RO Study
👤
Mariusanca13
Mariusanca13
01-10-2015
Limba română
a fost răspuns
ce descopera el prin lectura
Răspuns :
Anamariativigggg
Anamariativigggg
01-10-2015
pin lectura invata sa citească sa isi dezvolte cunostintele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Scris Toate Numerele Naturale De Forma 7 1 5 X În Baza 10 Divizibil Cu 2 B Precizați Câte Numere De Forma 1 X Y În Baza 2 X
Calculați Forța Necesară Pentru A Împinge Un Corp Pe Un Plan Dacă Planul Este Perfect Neted La H=6m, Lungimea=10m, M=50kg Și K=10 N/kg
La Suna Numerelor 28 Si 97 Adauga Produsul Nunerelor 5 Si 8, Apoi Scade Diferenta Numerelor 86 Și 57
15 Se Consideră A = -√2xyz², B = √6x²yz Şi C=√√3 Xy²z. Calculaţi: A) A B C; B) A C: B; C) (A B²): (√√3. C). ● ●
Cu Ce Poți Asocia Căpitan La 15 Ani De Jules Verne?
S-au Cumparat A Carti Si B Stilouri, Care Costa Impreuna Ab Lei. A) Cate Carti Si Cate Stilouri Sau Cumparat Daca A•b•ab=648? B)cat Costa Un Stilou Daca O Carte
Bifează Casetele Plasate După Produsele Care Verbul A Avea Este Auxiliar Avem Un Telefon De Pluș Mihai A Stricat O Jucărie Baba Și Ea Tataie Bea A Cumpărat O Co
Am Nevie Repede Vreau Si Explicatie
Va Rog Repede!!! Identifica Toate Combinațiile Sonore De Tip Vocalic Din Secvență "Dar Eu M-am Obisnuit Deja Cu Înfățișarea Mea. " , Menționând Tipul Lor.Multum
Va Rog Sa Faceti Un Rezumat Despre Muzeul Golesti (Parerea Voastra Daca Ati Fost Vreodata Acolo)