RO Study
👤
Angelo02a05
Angelo02a05
01-10-2015
Matematică
a fost răspuns
a este divizorul numarului 16 si a>10.
Răspuns :
DenisRîmbu
DenisRîmbu
01-10-2015
E prea simplu...
a=16
Answer Link
Cosmin69
Cosmin69
01-10-2015
Daca a este divizor a lui 16 iar a trebuie sa fie mai mare decat 10 asta inseamna ca a este egal cu 16 ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Schema Lectiei La Istorie Constantin Brancoveanu Protectorul Culturi
Mic Cu Solzi Ca De Balaur Trupul Fin Se Clatină Juvaier De Smalț Si Aur Cu Sclipiri De Platina Identificați Substantivele Va Rog Sau Coroana
Cine Ma Poate Ajuta La Franceza ? Trebuie Sa Conjug Cateva Verbe La Imperfect , Viitor Si Contidional Prezent Din Urmatorul Text : ,,Maria Doit Faire Tous Les T
Incercuiti Raspunsul Corect Din Enuntul: Spusele Ei Sunt Ptr Ea Ca O Biblie Careia I- A Jurat Toata Credinta.a)4 Pron B) 3 Pron C) 2 Pron D)nici Unul
Alcătuieste O Propoziție În Care Cuvântul Mici Sa Aibă Alt Inteles
Daca Se Cunoaste Ca : 7x4=28 , Scrie Toate Inmultirile Si Impartirile Care Rezulta Din Aceasta Operatie . Va Rog Mult!!
Va Rog Mult Un Scurt Text Cu Titlu"ce Inseamna Si Unde Poate Duce În Comportament Agresiv ?"
Cum Se Scrie Corect :1 Altadata Sau Alta Data , Astavara,asta-vara , Bine Inteles ,sau Bineinteles,deoparte Sau De O Parte Spunetimi
Bună. Aș Vrea Sa Îmi Alcătuiți Propoziții Cu Cuvintele: Națiune,cetățenie,minoritate,civilizație. Vă Rog Ajutați-mă.
Catul A Doua Numere Este 8 Impartitorul Este Sfertul Catului.afla Dempartitul