RO Study
👤
Lysya
Lysya
30-09-2015
Engleza
a fost răspuns
cum se scrie in engleza indiab
Răspuns :
Inyk
Inyk
30-09-2015
Indyabe asa stiu eu sper ca te a ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Dreptunghi Pate Fi Impartit In Trei Patrate.Stiind Ca Perimetrul Unuia Dintre Patrate Este 164 M Calculati Perimetrul Dreptunghiului . Cate Soluti Exista?
Caracterizarea Personajului Ştefan Tipătescu Din Comedia Lui Ion Luca Caragiale "O Scrisoare Pierdută". Mă Ajutaţi, Vă Rog? ;)
Scrie Un Text De Sase Enunturi Dupa Imaginea De Mai Jos
CORINITA 20 PUNCTE SI MULTUMESC: Calculati:2(3x-2/2)=1-4x-8 Nota:/=fractie( 3x-2-toata Paranteza Supra 2)
Construiti Cate Doua Propozitii In Care: a, Elementele Subiectului Multiplu Sa Fie Legate Prin Conjunctii Coordonatoare; b) Sa Existe Doua Atribute Legate Prin
Intr-o Magazie De Cereale Se Afau 126 De Tone De Grau.S-au Trimis 2/3din Intreaga Cantitate La O Fabrica De Paine,apoi S-au Mai Depozitat 230q De Grau.Cate q De
Opinia Despre Internet Si Folosirea Lui
In Triunghiul Isoscel ABC([AB]≡[AC])se Construiesc Inaltimile BB' Si CC' (B'∈(AC), C'∈(AB)).demonstrati Ca B'C'||BC. REZOLVARE COMPLETA! VA ROG MULT!!
Va Rog 1) Fie Triunghiul ABC Cu AB=40 Ac=25 BC=39 Si M Mijlocul BC . Aflati Aria Lui Abc . Aria Lui Abm Si Aria Lui Amc 2) Fie Triunghiul Abc Si G Centrul De G
Ce Iese Daca Combin Carbunele Cu Acid?