RO Study
👤
Edutzu2
Edutzu2
30-09-2015
Matematică
a fost răspuns
teste evaluarea clasa 2
Răspuns :
Alianaali
Alianaali
30-09-2015
te ajut eu doar ca nu am trestul scriel te rog
Answer Link
Alviracioara
Alviracioara
30-09-2015
spune ce test e sau mai bine scriel
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
EVALUARE L Citiți Textul Următor Și Răspundeţi La Cerințele De Mai Jos. II. Redactati, În Cel Mult O Pagină, O Compunere Naratoria Care Să Fie O Continuare A În
Un Automobilist Parcurgeo Distanta In Trei Saptamani .In Prima Săptămână Parcurge O Treime Din Drum, În A Doua Săptămână Parcurge Un Sfert Din Distanta Ramasa,
2. Suma Dintre Şesimea Unui Număr Şi Numărul Însuşi Este 70. Află Numărul. Ne Les Sous
4. Un Croitor A Vândut Într-o Zi 5 Rochii Și 6 Pelerine Cu 390 Lei.Intr-o Alta Zi A Vândut 6 Pelerine Și 2 Rochii Cu 3000 Lei .Cat Costa O Rochie Și O Pelerina?
Creează O Bandă Desenată Despre Exuvii De Simona Popescu
Aplical Cu Ajutorul Imaginii De Mai Jos, Compune Un Scurt Text Geografic, De 5-7 Propoziţii, În Care Să Explici Legătura Dintre Climă Și Energia Electrică.
Find The Question Which Matches The Answers.
Alina Și Claudia Au Împreună 22 De Ani Câți Ani Are Fiecare Dacă În Urmă Cu Cinci Ani Vârsta Alinei Era De Trei Ori Mai Mică Decât Cea A Claudiei
6. Găsește Cel Puţin Şase Însușiri Pentru Fata Cea Mică A Împăratului. Dau Coroana!!!!!!!
Completează Tabelul Cu Formele Pronumelui Demonstrativ Extrase Din Enunţurile Următoare: • Aceștia Sunt Colegii Mei, Iar Ceilalți Sunt Ai Lui. . Nu Le-am Recuno