RO Study
👤
Sicu2014
Sicu2014
30-09-2015
Matematică
a fost răspuns
50g + 0,75kg + 100mg +80 cg = ? g = ? kg
Răspuns :
Cojocarubenito
Cojocarubenito
30-09-2015
50g+750g+0,1g+0,8g=801g=0,801kg
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiti Propozitii In Care Cuvintele: Seara, Iarna, Bland, Atent Sa Fie Parti De Vorbire Diferite. Explicatii Cum S-aprodus Schimbarea Clasei Gramaticale. Va
Media Aritmetica A 2 Numere Este Egala Cu 271,5.Aflati Numerele Stiind Ca Un Numar Este Cu 60,1 Mai Mare Ca Celalalt.
Pe O Farfurie Sunt Bomboane . Maria A Luat jumatate Din Numarul De Bomboanelor Si Inca Trei . Frateleei A Luat 1/3 Din Bomboanele ramase Si inca 3 , Iar Pe
O Subunitate Militara A Fost Asezata In Randuri De Cate Patru Militari,alta Data In Randuri De Cate Cinci Militari Iar Daca Sunt Asezati Cate Sase Militar
2 Kg De Malai Costa Cat Un Kg De Orez Iar 2 Kg De Orez Cat Un Kg De Ciuperci Cat Cost 3 Kg De Orez Si 5 Kg De Malai Daca 5 Kg De Ciuperci Costa 60 Lei
Bună ! Sunt La Radicalii Dubli Și Chiar Nu Știu Cum Să Fac Exercițiul Ăsta ! Sper Să Mă Puteți Ajuta :).[tex] \sqrt4- \sqrt7[/tex] Adică 4 - Radical Din 7 Este
Danuta Are 10 Betisoare De Aceeasi Lungime.Care Este Numarul Minim De Betisoare Pe Care Trebuie Sa Le Foloseasca Pentru A Construi Un Dreptunghi? Ce
Cum Sa Fac O Poveste Amuzanta? Trebuie Sa Fie Ceva De Genul 1 Aprilie, Un Raliu In Desert, Un Meci de Fotbal, Calatorie Pe Planeta Marte Sau Altceva
Explica Intrebuintarea Cratimei In Versul : Trecutul Si-amintirea Tot Gandul Mi-l Incearca.
1) Sa Se Arate Ca In Orice Triunghi ABC Exista Relatia : A · sin ( [tex]\frac{B - C}{2} [/tex] ) = (b - c) · Cos [tex] \frac{A}{2} [/tex]2) Sa Se Arate Ca In Or