RO Study
👤
Aaabc1
Aaabc1
30-09-2015
Limba română
a fost răspuns
alcatuiti propoziții cu astrogramele:la și l-a
Răspuns :
Dariaelenadada
Dariaelenadada
30-09-2015
Mama l-a pus la colt.
Vom merge la Mall impreuna cu mama.
Answer Link
Alinadiaconu07
Alinadiaconu07
30-09-2015
l-a dus sa vada un meci.A FOST ACUZAT CA L-A URCAT IN COPAC .crie răspunsul tău aici. A fost f greu la sport
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Un Proiect La Istorie Despre Evrei In Evul Mediu Si Eu Desenez. Nu Stiu Ce Sa Desenez. Trebuie Sa Fie Cu Un Copil Evreu.Idei, Va Rog?
1.Indentificati Verbele Pedicative Si Auxiliare Din Textul Urmator:Eu Am O Arte De Istorie.Din Ea Am Aflat Ca Din Contopirea Dacilor Si A Romanilor Au Aparut Po
Alcatuiti 3 Propoziti In Care Verbul A Fi Sa Fie Indicativ,copulativ Si Auxiliar AJUTOR!!!!!!!!!! SOS!!!!!!
Care Este Aria Triunghiului Isoscel?
Suma A Trei Numere Este 79.al Treilea Este Cu 7 Mai Mic Decat Al Doilea,iar Al Doilea Este Cu 5 Mai Mare Decat Jumatatea Primului.aflati Cele Trei Numere.
Cum Calculez Volumul Unei Sfere Daca Are Raza De 3 Cm...daca Stiti Cum Se Face Scrieti Si Rezolvarea Va Rog!
Scrie Insusiri Ale Fiintelor,vulpe,catei,oi,gaste
Fie Triunghiul ABC OARECARE.pE PRELUNGIREA LATURILOR AB,RESPECTIV AC,SE IA PUNCTELE N SI M ASTFEL INCAT A Apartine (BN), Aapartine (CM) SI [AB ]congruent [AM],
Sa Se Rezolve Inecuatiile : a) 5x-7≥-4x+1 b) X Supra X-1 ≥ 0 c) X-1 Supra X-3 < 0 d) 5(x-3)+4≤3(3x+2) -4
Daca 3ab(barat) +5ab(barat= 860,atunci Determinati Valoarea Expresiei A+b