RO Study
👤
Marryaa
Marryaa
30-09-2015
Geografie
a fost răspuns
De ce sunt tarmurile Asiei crestate
Răspuns :
Kao
Kao
04-10-2015
Datorita apelor oceanelor si fluxului si refluxului. Apa "sapa" in tarmuri, crestandu-le. Sper ca te-am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cate Zile Sunt In 3 Săptămâni Dar In 3 Luni
Exercițiul 12. Va Rog Ajutati-mă !!!
Ce Înseamnă Cuvântul "relateaza" ?
Un Cerc Are Raza De 5 Cm. In Cerc Este Un Triunghi Echilateral Cu Latura De 5 Cm. Aflati Aria Triunghiului Si A Restului Suprafeței De Cerc. Va Rog Ajutați-mă
O Cateta A Unui Triunghi Dreptunghic Are Lungimea De 4 Cm, Iar Ipotenuza Triunghiului Are Lungimea De 5 Cm. Proiectia Acestei Catete Pe Ipotenuza Are Lungimea E
Strandul Are Un Bazin De Copii Circular Cu Diametrul 30 Cm.Calculati Suprafata Bazinului
Arătati Ca Oricare Ar Fi Numerele Naturale Pentru Care 2x-3y=4,numărul ( X-2 ) ( Y+2) Este Divizibil Cu 6 .Mulțumesc
Ajungand La Imparatia Tatalui Sau Si Auzind Ca Vine Fiul Sau Cel Mic. Mare Fu Bucuria Obşteasca Cand Il Vazura. Cum Ajunse Fat-Frumos Si Facu Pentru Iapa Un Gra
Scrie Cinci Numere Naturale De Patru Cifre A)pare Cu Cifre Diferite B)impare Cu Cifre Egale C)consecutive Stiind Ca Numarul Din Mijlocul Este 2341 D)cu
Se Considera Functia F:R->R,f (x)=ax+b. Sa Se Determine Numerele Reale A Si B Stiind Ca 3f (x)+2=3x+5 Pentru \/x €R