RO Study
👤
Lulu1111
Lulu1111
30-09-2015
Limba română
a fost răspuns
o propozitie cu cuvantul literal
Răspuns :
Coss2000
Coss2000
30-09-2015
Ionel nu vorbeste literal.
Answer Link
Alexandraghiuz
Alexandraghiuz
30-09-2015
Textul literal m-a uimit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă 20 Litri De 10 % Acid Sulfuric Este Amestecat Cu 15 Litri De 40 % Acid Sulfuric .Cit Acid Va Rezulta Si Care Va Fi Concentrația Acidului În Soluție?
Cuvântul Subliniat În Secvenţa ,i-am Admirat Pe CEI Care M-au Învăţat" Este: A) Adjectiv Pronominal Demonstrativ. B) Articol Demonstrativ. C) Pronume Demonstrat
2. Sinonimele Cuvintelor Din Structura Orgoliul, Stricăciunea, Ambiția, Invidia" Sunt, În Ordine: A. Îngâmfarea, Depravarea, Năzuinţa, Ciuda. B. Infatuarea, Put
2. Scrie În Casetă Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect. Cuvintele Formate Prin Compunere Din Enunțul: ,,- Nu Mă Prostesc, E Autohipnoză, Anunţă Luiza, Înd
Ajutor Va Rog Mult1.Answer The Following Questions:
Va Roggg Care Imi Poate Explica Cum Se Face O Scrisoare. Și Email. Va Rog Multttt
Sa Se Alfle 3 Numere Naturale Care Satisfac Simultan Conditiile. A) Primul Impartit La Al Doilea Da Catul 1 Si Restul4. B) Al Treilea Impartit La Suma Primelor
Ajutați-mă La B) Va Rog
13. Fie Nr A,b,c Invers Proporționale Cu 0,2 ; 0,(3) Și 0,125. A). Ce Procent Din C Reprezintă A? B). Ce Procent Din C Reprezintă B? C). Dacă 2a - 3b=20 Aflați
Pls Dau Coroana Jur