RO Study
👤
Angi4
Angi4
30-09-2015
Limba română
a fost răspuns
cadrane balada unui greier mic ce are o poezie?
Răspuns :
Sir1
Sir1
30-09-2015
O poezie este alcatuita din versuri care formeaza strofe.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Care Sunt Condițiile Pentru Ca O Ecuație De Gradul Al Doilea Sa Aibă Rădăcini Raționale? (In Ex Se Cere Cel Mai Mare Nr M Pt Care Ecuația Are Rădăcini Reale)
Exercitiul A2 Punctele C Si D Va Rog. Nu Stiu Mai Exact Cum Sa Il Scriu Convenabil Pe Sin(a-b) Pt Ca Cu Formula Generală Nu Merge. Ofer Multe Puncte Dar Ambele
Salut! Trebuie Sa Fac Un Referat Powerpoint La Tema ,,Tradiție Și Cultură În Spațiul Românesc,,/ Puteti Sa Imi Spuneti Despre Ce Sa Scriu ? ca Exemplu= Craciuni
În Reperul Cartezian XOy Se Consideră Punctele A(2,3), B(-3,0) Și C(-3,6). Determinați Ecuațiamedianei Din A A Triunghiului ABC. Daca Ma Puteti Ajuta Repede!!!
Alcătuiește O Compunere Să Descri Un Peisaj De Vară În Care Să Folosești Cât Mai Multe Adjective Vă Rog Ajutațimă Dau Coroană
Aflați Vârstă Tatălui Și Vârstă Fiului, Știind Ca În Urma Cu 2 Ani Vârstă Tatălui Era De 9 Ori Mai Mare Decât Vârstă Fiului, Iar Peste 3 Ani Vârstă Fiului Va Fi
Se Dau Trei Numere Naturale De Două Cifre .se Afiseze Care Dintre Ele Au Suma Cifrelor Maximă
Imi Puteti Da Un Raspuns
Concert Reviews WantedHave You Been To A Music Concert Recently?Write Us A Review Of The Concert, Describing Theband/musician, Type Of Music And The Atmosphere.
Daca Scădem Din Triplu Succesorului Unui Nr Predecesorul Său,obținem 46.De Cate Ori Este Mai Mic Nr Obținut Fata De Cel Mai Mare Nr Impar De Trei Cifre Diferite