RO Study
👤
Ione5
Ione5
29-09-2015
Matematică
a fost răspuns
ce inseamna ordinul 3 cifra 4
Răspuns :
Alexsii
Alexsii
29-09-2015
Înseamnă ca a treaia cifra din numar este patru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei....îmi Puteți Spune O Compunere Mai Scurta Cu Titlul Eu Nu Vreau .....?
Un Cuvant Care Sa Inceapa Cu ,,h'' Inafara De ,,haine'' Va Roggg Mult..coroana....
Rezolvati Ecuatiile: A.5 La Puterea X + 5 La Puterea X +2 + 5 La Puterea X + 4 = 3255 B.x+3 Ori (3 La Puterea 1995 Ori 3 La Puterea 2 +3 La Puterea 1997 +
Construiți Două Enunțuri În Care Pronumele Personal Ei Sa Aibă Funcția Sintactică De Atribut Pronominal Şi De Complement.
Alcatuieste Cate O Propozitie In Care Sa Existe: doua Complemente ,unul Exprimat Prin Prin Substantiv Comun Celalalt Exprimat Prin Pronume Personal doua Complem
Un Elev A Citit Intr-o Saptamana 5 Supra 18 Dintr-o Carte In A Doua Saptamana Cu 2 Supra 18 Mai Mult ,iar In A Treia Saptamana Restul Paginilor . Ce Parte (frac
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 220 Cm Si Este De 22 Mai Mare Decât Diferența Laturilor. Care Sunt Laturilor Dreptunghiului? Ajutatima Va Rog Am Nevoie Reped
Dac 4 Metri De Stofa Costa 170 De Lei Atunci 3 Metri In Aceeasi Stofa Vor Costa?
Identificati Subiectele Din Textele De Mai Jos Si Analizati-le, Toate! Copii Si Copile Se Aduna În Grup , Se Prind De Mana Și Fac Un Singur Șir , Afară De Doi M
Descompunerea Exercitiului Este:4xpatrat-81=