RO Study
👤
Mar3
Mar3
29-09-2015
Matematică
a fost răspuns
a+b=c+d=8 abcd numere distincte
Răspuns :
Andreeaizgarian
Andreeaizgarian
29-09-2015
a=1
b=7
c=6
d=2
sau
a=3
b=5
c=2
d=6
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Scurta Compunere De 80-150 Randuri In Care Saprezinti Un Colt Din Natura,intr-o Dimineata De Vara-sa Precizezi Doua Elemente Ale Contextului Spatio
Calculeaza Citi Electroni A Primit un Corp Electrizat Cu O Sarcina Electrica Q=-4,8uC . Ajutatima Va Rog
Aratati Ca A = [tex] \frac{1}{ \sqrt{3} -2} + \frac{3}{ \sqrt{3} } [/tex]este Numar Intreg. Multumesc Anticipat
O Propozitie Cu A Fi +substantiv (G)
Demonstreaza Importanta Vazului La Om.Urgent Va Rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am Si Eu Niste Pr De Rezolvat Daca Se Poate Sa Ma Ajute Cineva .Multumesc. ovidiu Si A Propus Sa Rezolve In Vacanta 184 De Proble
Redacteaza O Scurta Compunere De 80-150 Randuri In Care Saprezinti Un Colt Din Natura,intr-o Dimineata De Vara-sa Precizezi Doua Elemente Ale Contextului Spatio
1. Realizeaza Un Scurt Text In Care Sa Introduci Expresiile; "norii Plumburii Si Grei";" Drumuri Troienite "" Fulgi Ca Niste Stelute Argintii ""paduri Neumblat
Suma A Doua Numere Este 36. Daca Scadem Din Suma Celor Doua Numere Diferenta Lor, Obtinem 22. Care Sunt Numerele?
V Rog Frumos Ajutati-ma.Puteti Va Rog Sa-mi Aduceti Idei Cum As Putea Scrie O Scrisoare Lui Mos Craciun