RO Study
👤
Aly15
Aly15
29-09-2015
Limba română
a fost răspuns
ce cuvinte inrudite cu a iubi sunt
Răspuns :
BibiRaluca
BibiRaluca
29-09-2015
iubi:iubaret,iubitoare,iubitor,iubire
Answer Link
CosmoteRo
CosmoteRo
29-09-2015
a iubi:iubire, iubitor,iubaret,iubarete,iubitoare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
• Jurnalul Este Un Caiet În Care Se Notează Însemnări Zilnice Despre Anumite Evenimente, Gânduri Sau Sentimente. Tu Ai Ţinut Vreodată Un Jurnal? Scrie Câteva Gâ
Dacă 2x Supra 5 Este Egal Cu 8 Supra 20 Atunci Valoarea Lui X Este...am Nevoie Urgent !!!!!
Aflați A, A Aparține R , Dacă A+1 Și A+2 Sunt Lungimile Ipotezei Respectiv Razei Cercului Circumscris Unui Triunghi Dreptunghic
Află Descăzutul Știind Că Scăzătorul Reprezintă Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre Cu Produsul Cifrelor 6, Iar Diferența Este Cel Mai Mare Număr Impar De Trei Cifr
Un Divizor Al Numărului 15 Este:
OFER CORONITA VA ROGGGGG 1009. Se Dau Mulţimile : A = {1,3, 4, 6, 8, 9; Si B - 45,6,7). Aflati: 1) Reuniunea Lor(multimea Formată Din Elemente
180:5 In Colonița Este Urgent Va Rog
Buna! Am Nevoie De Un Discurs Făcut De Un Copil De Clasa A5-a Care Le Spune Copiilor De Clasa Pregătitoare Câteva Cuvinte, Dacă Poate Fi Cu Tema ,,cheia Succesu
Ajutați-mă Vă Rog Frumos.
Scrie O Compur In Care Să Explici Ce Înseamnă Un Prieten Adevărat. In Compunerea Ta Vei Respecta Următoarele Cerinţe: vei Prezenta Trei Fapte Pe Care Le Face Un