RO Study
👤
Dontyto12
Dontyto12
29-09-2015
Germana
a fost răspuns
tatal meu este cel ma harnic si bun la suflet
Răspuns :
Cristi0328
Cristi0328
29-09-2015
Patesti si d-astea =))
Answer Link
Dariustath
Dariustath
29-09-2015
Mein Vater its der fleibigste und gutherzige
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cat Mai Repede Va Rog Frumos!
4. Care Dintre Elementele Mulțimii M ={0; 1; -1; 2} Sînt Soluții Ale Ecuației:a) X(x+2) =0; B) X² -1=0? Va Rog Plisss!!!!Repede!!!!!
Va Rog Sa Ma Ajutaţi Cu Acest Exercitiu!!E Urgent!!Mă Interesează Exercițiu De La Compréhension Globale
Mesajul Acestei Poezii / Ce Ne Transmite ,și De Ce Îmi Place Poezia Sus Inima De G Cosbuc
Completează.PluralPluralSingularSingular(eu) Cobor(noi)(tu) Încerci(voi)(el/ea) Străbate (ei/ele)(eu)(tu)(el/ea)(noi) Recităm(voi) Priviti(ei/ele) Zâmbescma Aju
Cu Sistemul De Scripeti Din Figura Se Ridica Uniform Un Corpcu Masa M= 800 Kg (G=R) La Inaltimea H= DR = 50 Cm.Se Cere:a) Ce Valoare Are Forta F Aplicata La Cap
Analizați Enunțurile: Nimeni Din Ei Nu Au Primit Nota Zece. Oricine Din Ai Noștri Va Pleca La Zoo. Dau Coroană!
Buna!Scrie In 10-15 Rânduri Cum Ai Vrea Tu Sa Iti Petreci Vacanța De Vară În Compunere V.ei Avea In Vedere(sa Folosesti:)-3 Pronume Pers-7 Adjective-9 Substanti
De La Punctul 9 La 15este Urgent Dau Coroana Spuneti Doar RezolvareaEnunt:Complete With Questions With The Correct From Of "make"or "do"ex :Have You Ever Done A
Alege Substanțele Care Vor Interacționa Cu Acidul Azotic, Scrie Și Egalează Ecuațiile Reacțiilor. Atașează Poză. Oxid De Carbon(IV), Hidroxid De Fier(III), Hidr